Чемпіонат м.Тернополя з велотуризму

04.04.2023   Administrator   Категорія: Новини

Згідно з планом масових туристсько-спортивних заходів управління освіти і науки, управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради на 2022-2023 н. рік з метою популяризації серед учнівської молоді велосипедного туризму, пропаганди здорового способу життя, активного та змістовного відпочинку, підвищення туристсько-спортивної майстерності та патріотичного виховання молоді 23 березня 2023 року в парку Національного Відродження комунальним закладом ТМР «Центр творчості дітей та юнацтва» проведено особисто-командний Чемпіонат м. Тернополя серед юнаків зі спортивного (велосипедного ) туризму, присвячений Дню українського добровольця. 

Спортсмени змагалися на комбінованій дистанції, що включала в себе три дистанції техніки володіння велосипедом: «Фігурне водіння велосипеда». «Тріал» та « Велокрос», які потрібно було подолати у визначеному порядку з єдиним часовим виміром. Дружня атмосфера серед учасників, вболівальників та суддів сприяла успішному проведенню змагань.

Переможцями в командному заліку стали :

  1. ТЗОШ №24 (1), тренер Антонюк В.В.,
  2.  АЛ «Генезис»; тренер Легкий А.М.,
  3. ТЗОШ №24 (1). тренер Антонюк В.В

Переможцями в особистому заліку стали :

Серед юнок:

  1. Миськів Вікторія - Академічний ліцей «Генезис». тренер Легкий А.М.
  2. Підкуймуха Влада - ТЗОШ № 18, тренер Кургіна О.І.;
  3. Серафименко Аліна - Академічний ліцей «Генезис», тренер Легкий А.М.

Серед юнаків:

  1. Смольський Назар -ТЗОШ № 18; тренер Кургіна О.І.;
  2. Пхітіков Руслан -ТЗОШ №24 (1), тренер Антонюк В.В.;
  3. Юрша Максим- ТЗОШ №24 (1), тренер Антонюк В.В.

Переможці та призери Чемпіонату нагороджені Кубками, грамотами та медалями управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід