Протокол рішення про проведення відкритих торгів на послуги відпочинку (табір)

18.07.2024   Administrator   Категорія: Публічні закупівлі

ПРОТОКОЛ №____

ЩОДО ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ УПОВНОВАЖЕНОЮ ОСОБОЮ

 

Комунальний заклад Тернопільської міської ради «Центр творчості дітей та юна юнацтва»

 

 ____________ 2024 року                                                                                      м. Тернопіль           

                                         

Порядок денний:

1. Про проведення закупівлі КЗ ТМР ЦТДЮ за предметом Послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки в дитячих оздоровчих таборах ( код ДК: 2015 55240000-4 – Послуги центрів і будинків відпочинку), із застосуванням процедури Відкриті торги з урахуванням «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 зі змінами (далі Особливості) та Закону України «Про публічні закупівлі» (далі ‑ Закон).

2. Про затвердження тендерної документації до закупівлі.

3. Про оприлюднення інформації про проведення відкритих торгів відповідно до Закону з урахуванням Особливостей. 

Щодо першого питання:

Замовник має потребу у закупівлі Послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки в дитячих оздоровчих таборах (код ДК: 2015 55240000-4 – Послуги центрів і будинків відпочинку) з розрахованою очікуваною вартістю 1200000,00  (Один мільйон двісті тисяч грн.) грн. з ПДВ.

Пунктом 10 Особливостей передбачено, що Замовники, у тому числі централізовані закупівельні організації, здійснюють закупівлі товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. гривень, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн гривень, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями.

З метою задоволення потреби замовника у зазначених вище товарах (роботах/ послугах) провести відкриті торги з урахуванням Особливостей.

Щодо другого питання:

Керуючись пунктом 28 Особливостей, Тендерна документація щодо проведення даної закупівлі сформована відповідно до вимог, установлених в статті 22 Закону з урахуванням Особливостей.

Затвердити тендерну документацію на закупівлю Послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки в дитячих оздоровчих таборах  (код ДК: 2015 55240000-4 – Послуги центрів і будинків відпочинку).

Тендерна документація та додатки до неї додаються.

Щодо третього питання:

На виконання пункту 24 Особливостей, яким визначено, що Замовник самостійно та безоплатно через авторизований електронний майданчик оприлюднює в електронній системі закупівель відповідно до Порядку розміщення інформації  про публічні закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 11 червня 2020 р. № 1082, та цих особливостей оголошення про проведення відкритих торгів та тендерну документацію не пізніше ніж за сім днів до кінцевого строку подання тендерних пропозицій. 

оприлюднити в електронній системі закупівель Оголошення про проведення відкритих торгів з урахуванням Особливостей та тендерну документацію.

ВИРІШЕНО:

1. Провести відкриті торги з урахуванням Особливостей на закупівлю Послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки в дитячих оздоровчих таборах (код ДК: 2015 55240000-4 – Послуги центрів і будинків відпочинку).

2. Затвердити тендерну документацію на закупівлю Послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки в дитячих оздоровчих таборах  (код ДК: 2015 55240000-4 – Послуги центрів і будинків відпочинку).

3. Оприлюднити в електронній системі закупівель оголошення про проведення відкритих торгів з урахуванням Особливостей та тендерну документацію на закупівлю Послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки в дитячих оздоровчих таборах (код ДК: 2015 55240000-4 – Послуги центрів і будинків відпочинку) не пізніше ніж за 7 днів до кінцевого строку подання пропозицій.

 

Уповноважена особа                                                                                Софія КЛИМКО

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід